Select Page

Izjava o odricanju odgovornosti

Izjava o odricanju odgovornosti

Poštovani,

Hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama Centra za socijalnu skrb Novi Marof.

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštivanje autorskih prava i srodnih propisa.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje i reproduciranje, distribucija, izrada kopija, te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova djela, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja priređivača  i drugih vlasnika autorskih prava. Ukoliko je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo. Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaća koristiti sadržaj iste isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Cilj ove internetske stranice je pružanje informacija o radu Centra za socijalnu skrb Novi Marof te o pravima u području socijalne skrbi i drugim mjerama o kojima Centar odlučuje na temelju svoje nadležnosti.

Sve informacije su priređene u dobroj vjeri i uz svu pažnju od strane priređivača.

Priređivač ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača.

Priređivač ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica. Priređivač ne pruža nikakva jamstva i/ili ne daje nikakvu odgovornost za bilo koje druge internetske stranice kojima  je moguće pristupiti  s ovih stranica. Priređivač izričito izjavljuje da u trenutku postavljanja poveznica i sadržaja nisu uočeni ilegalni sadržaji. Ovo se odnosi na sve pojavne oblike sadržaja na Internetu, bilo vanjske (sadržaj van matične domene) ili unutarnje (sadržaj unutar matične domene). Na korisniku je da poduzme mjere predostrožnosti i uvjeri se da sadržaj koji odabere nije zaražen štetnim programima.

Priređivač zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

About The Author

Skip to content