Select Page

Posjet ministrice Nade Murganić Novom Marofu

Posjet ministrice Nade Murganić Novom Marofu

Posjet ministrice Nade Murganić Novom Marofu i najava gradnje novog Centra za socijalnu skrb vrijednom više od 9 milijuna kuna

Ministrica Nada Murganić posjetila je jučer Novi Marof prilikom kojeg je obišla Centar za socijalnu skrb te se susrela s gradonačelnikom Sinišom Jenkačem i ravnateljicom Centra Antonijom Maltar i suradnicima.
Ministrica i gradonačelnik obišli su i lokaciju gdje će uskoro krenuti izgradnja novog objekta Centra za socijalnu skrb vrijednosti više od 9 milijuna kuna.
– “Sutra će povjerenstvo otvoriti pristigle ponude za izgradnju Centra za socijalnu skrb Novi Marof. Investicija iznosi 9.250.000 kuna i vjerujem da ćemo za godinu dana, kao što je predviđen rok izgradnje Centra, ovdje gledati lijepu, ali nadasve funkcionalnu zgradu. U njoj će svi zaposlenici Centra za socijalnu skrb imati adekvatan prostor i normalne uvjete za rad.” – najavila je ministrica Murganić.
– “Novi Centar za socijalnu skrb bit će blizu dječjeg vrtića, blizu centra grada, dostupan svima i vjerujem da će nova zgrada zadovoljiti sve potrebe što se tiče funkcioniranja Centra, a omogućit će se i otvaranje novih radnih mjesta – kazao je prilikom susreta s ministricom gradonačelnik Jenkač.

Skip to content