Select Page

Zaštita privatnosti na internet stranicama

Zaštita privatnosti na internet stranicama

ZAŠTITA PRIVATNOSTI NA INTERNET STRANICAMA

Centar za socijalnu skrb Novi Marof (u daljnjem tekstu: Centar) rukovodi se u svom radu načelom tajnosti i zaštite osobnih podataka i načelom poštivanja privatnosti. U skladu s ovim načelima, brinemo o zaštiti Vaše privatnosti prilikom korištenja naših internet stranica.

Internet stranice Centra možete posjetiti anonimno, bez ustupanja Vaših osobnih podataka.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet te podaci potrebni za komunikaciju (npr. prezime i ime, adresa stanovanja, adresa e-pošte, kontakt brojevi telefona, mobilnih i faks uređaja i sl).
Putem naših internet stranica prikupljamo podatke koje nam dobrovoljno ustupite korištenjem kontakt obrasca na internet stranici, putem elektroničke pošte ili na bilo koji drugi način.
Ustupanjem Vaših osobnih podataka ujedno potvrđujete da ste nam svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da se isti koriste u svrhu u koju su podaci dani.

Centar na internet stranicama štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na serveru pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Prikupljene podatke koristit ćemo prije svega kako bismo odgovorili na Vaš upit odnosno dostavili Vam traženu informaciju.

Prikupljene podatke možemo na Vaš zahtjev koristiti i za pokretanje odnosno vođenje postupaka iz nadležnosti Centra.

Prikupljene podatke  ćemo razmijeniti s trećim osobama samo uz Vaš izričiti pristanak ili na Vaš pisani zahtjev.

Na internet stranicama Centra ne primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Centar može u svako doba, bez prethodne obavijesti, izmijeniti i/ili dopuniti Izjavu o privatnosti. Promijenjena Izjava o privatnosti postaje važeća objavom na internet stranicama Centra.

Na pristup i korištenje internet stranica Centra te Izjavu o privatnosti primjenjuje se pravo Republike Hrvatske, a u slučaju spora nadležni su isključivo hrvatski sudovi.

Ova izjava o privatnosti primjenjuju se od 01. lipnja 2017. godine.

Centar za socijalnu skrb Novi Marof

About The Author

Skip to content